Kombucha Niepasteryzowana

Pyszna oranżada z kombuchy
Pyszna oranżada z kombuchy
 Kombucha to smaczny i przede wszystkim zdrowy napój, który niegdyś, będąc popularnym, gościł na polskim stole.
Dziś podróżując po kraju zachęcam do jego spożywania jak i przygotowywania w domu. Dzielę się swoimi doświadczeniami i wiedzą na temat tego niezwykłego panaceum, jak zwykło się mawiać o sfermentowanej, lekko kwaśnej herbacie, która jeszcze 40 lat temu zastępowała pełne barwników, konserwantów napoje gazowane.
Dzięki swojej pasji i
Kombuchowe ” piwo”
Dzięki swojej pasji i zamiłowaniu do ziół, stworzyłam receptury na ponad 12 smaków ziołowej Kombuchy, a lista jeszcze się nie kończy.
Od 13 lat jestem rolnikiem.
Uprawiam oraz zbieram z naturalnych stanowisk kwiaty, zioła i owoce które wykorzystuję do nastawienia Kombuchy.
Nastaw kombuchy
Nastaw kombuchy
Serdecznie zapraszam na warsztat do Sądeckiej Kooperatywy Spożywczej, w którym postaram się Państwu przybliżyć prozdrowotne właściwości Kombuchy oraz sposoby jej przygotowywania.
Do zobaczenia Inka Zasadzińska

 

Harmonogram naszego czwartkowego spotkania:

17.30 – Sprawy bieżące i organizacyjne członków Stowarzyszenia.

18.00 – „Ryneczek Czwartkowy” Sadeckiej Kooperatywy Spożywczej. Będzie można kupić sprzedać wymienić ekologiczne produkty , a także odebrać towary  z naszego sklepu .

18.30 – Inka Zasadzińska  – ” Kombucha Niepasteryzowana ”

Zapraszamy wszystkich serdecznie : Nowy Sącz ul. Rejtana 18. – czwartek 21.09.2017 – godzina 18.00.

Wstęp wolny.